„Při přípravě projektu MAYHOUSE jsme mysleli především na efektivní využití prostoru pro větší i menší společnosti. Budova minimalizuje společné chodby a je velmi flexibilní v otázce velikosti kanceláří. Unikátní je svojí polohou na pražské magistrále a s tím související výjimečnou viditelností nájemců,“ uvedl Pavel Hain-Schmiedberský, senior manažer pronájmu kancelářských budov CPI Property Group.

Budova je situována přímo na pražské magistrále, což zaručuje budoucím nájemcům výbornou dostupnost nejen na Pražský okruh ale také na D1. Velmi dobrá je také blízkost MHD, a to díky pěší dostupnosti stanic metra Pankrác a Pražského povstání. Výjimečné je umístění světelných log a banerů nájemců přímo za zasklením fasády, které právě díky poloze budovy nabízí maximální viditelnost. Velkoformátová okna přinesou do budovy dostatek denního světla a zajistí příjemné pracovní prostředí. Součástí objektu jsou také podzemní garáže včetně kolárny, obchodní jednotka v přízemí a střešní terasa s výhledem na Pražský Hrad.

Generální dodavatelem stavby je PSJ. V současné době probíhá zakládání spodní stavby objektu, ve které bude umístěno 69 garážových stání. V 6 nadzemních patrech vzniknou prostory především pro kanceláře, přičemž typické patro nabídne přibližně 1580 metrů čtverečních.

Source: www.cpipg.com