Původně postaven jako firemní útočiště, domov na 10687 Evans Ridge Road nemá jedno, ale dvě konferenční místnosti, bowlingovou dráhu, taneční parket a scénu pro představení.

To jsou jen některé z vrcholů v domě, které také obsahují tři plné byty, 11 ložnic, osm plných koupelen, devět tří čtvrtin a sedm půl koupelen na 45.212 čtverečních stop.

Tato nemovitost o rozloze 35 hektarů se může pochlubit soukromou jízdou, garážovým stáním pro 29 aut, skladovaným rybníkem, upravenými zahradami a odděleným ubytovacím zařízením ve výši 3 881 čtverečních stop - to vše s výhledem na skalnaté hory.


Domov byl dříve uveden na 22 milionů dolarů v roce 2007, 18,37 milionů dolarů v roce 2014 a byl plánován být vydražen v roce 2014, ale nikdy nebyla, podle zpravodajského agenta Liza Hogana z Douglas Elliman Real Estate.

Vlastnictví domu pocházelo od Cal Turner Jr., syna zakladatele Dolaru generála Cal Turnera Sr., k důvěře ve jmén svého syna Cal Turner III v roce 2011, podle Douglas kraj, Colorado, veřejné záznamy. Hogan potvrdil, že rodinná důvěra udržuje vlastnictví. Turner Jr. se stal prezidentem a generálním ředitelem společnosti Dollar General v roce 1977 a do roku 2003 zastával funkci generálního ředitele.

Podle veřejných záznamů si Turner Jr. a jeho manželka Margaret Turnerová koupili nemovitost v roce 2002 za 7,4 milionu dolarů, rok poté, co se na seznamu uvádí, že dům byl postaven.

Hogan vysvětlil, že Turnerova rodina dokončila budovu domova a že oni byli jediní, kdo ji obsadili, ale nebylo to jejich hlavní bydliště.

Pokud jde o další majitele domu, Hogan říká, že nemovitost je vhodná pro kupce s velkými rodinami, jezdeckými zájmy nebo sbírkou automobilů.

"Zda je to primární nebo dodatečný rekreační dům, je třeba vidět," řekl Hogan.

Domovní nábytek a umělecká a vinná sbírka jsou zahrnuty v nákupu domů a kupující by také dostal šanci přidat na další pozemek o rozloze 35 hektarů za další 1 milion dolarů, řekl Hogan.

(source: bizjournals)