Centrála pražských Lékařů bez hranic dosud sídlila na Praze 3. Vzhledem k neziskové povaze organizace poskytla JLL své služby s cílem tuto organizaci podpořit a minimalizovat tak její náklady při stěhování.

„Jsem rád, že jsem mohl spolupracovat právě s Lékaři bez hranic. Jedná se o neziskovou organizaci, která má tudíž velmi omezený rozpočet, proto pro nás byl projekt velkou výzvou. Přes to se nám podařilo doručit kvalitní a krásné kanceláře k plné spokojenosti klienta. Tato spolupráce potvrdila, že díky správnému managementu a výběru dodavatelů zvládneme v JLL a Tétris naplnit ambice a splnit požadavky každého klienta bez ohledu na jeho finanční možnosti,” uvedl Miroslav Brabec, senior projektový manažer ve společnosti JLL.

Spolupráce na projektu probíhala velmi dobře a vážíme si maximální profesionality zástupců JLL i Tétris při práci na tomto nelehkém projektu. Vážím si jejich lidského přístupu a hlubokých znalostí v oboru. Díky skvělému time managementu jsme se tak do nových prostor, přesně vyhovujících našim potřebám, mohli přestěhovat včas a při vší spokojenosti. Oceňuji také to, že obě společnosti zohlednily humanitární charakter organizace Lékaři bez hranic, díky čemuž své profesionální služby zajistily za zlomek tržní ceny,” uvedl Pavel Gruber, generální ředitel Lékařů bez hranic v ČR.

V České republice působí Lékaři bez hranic od roku 2006. V terénu mají přes 3 500 mezinárodních spolupracovníků, po jejichž boku pracuje téměř 38 tisíc místních zaměstnanců. Společně poskytují život zachraňující lékařskou a humanitární pomoc lidem, kteří by jinak neměli žádný přístup ke zdravotní péči, pitné vodě či přístřeší.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / Jones Lang LaSalle s.r.o.