Nová kancelářská budova vyplňuje proluku mezi dvěma domy na třídě 5. května. „Stavba byla i vzhledem ke své pozici na jedné z nejrušnějších pražských tříd velmi náročná. O to víc nás těší, že můžeme oznámit její úspěšnou kolaudaci,“ říká Petr Beránek, ředitel developmentu v CPI Property Group. „Dokončení Mayhousu vnímám jako velký úspěch všech, kteří se na jeho realizaci jakkoliv podíleli,“ dodává.

Do moderních kanceláří se tak již stěhují první nájemci. Své nové sídlo zde už v květnu nalezly společnosti 4finance IT a Zaplo Finance, členové globální finanční skupiny 4finance Group. „Projekt Mayhouse nám vyhovuje nejen zázemím, ale také polohou v obchodně nejexponovanější části Prahy,“ říká Vít Růžička, jednatel Zaplo Finance a dodává: „Sjednotíme tím navíc české aktivity skupiny pod jednu střechu.“ Společnost 4finance IT sídlí v kancelářích CPI Property Group již od roku 2015, v Mayhouse plánuje strávit minimálně příštích 6 let. Zaplo Finance je novým klientem.

„V tomto projektu jsme kladli důraz na kanceláře, které umožní nejmodernější přístup k práci. V rámci následování trendů jsme se zaměřili i na prostory pro coworking a zázemí pro aktivní sportovce včetně vlastního fitness nebo cvičebního sálu. Budova nabízí i společnou terasu s relax zónou a mimořádným výhledem na Prahu a Pražský hrad,“ popisuje Pavel Hain-Schmiedberský, vedoucí asset managementu pro kanceláře v CPI Property Group. „Jsme rádi, že právě tato kombinace nájemce nadchla,“ dodává.

O projektu Mayhouse

Kancelářský komplex Mayhouse se nachází v nejžádanější administrativní lokalitě na Praze 4, jen pár minut chůze od stanice metra Pražského povstání nebo Pankrác, v bezprostřední blízkosti je zastávka tramvaje Vozovna Pankrác. Díky tomu, že stojí na hlavní třídě, je denně na očích 100 tisícům kolemjdoucích a plní tak svou reprezentativní funkci. Nájemci mají navíc možnost umístit na fasádu světelný název své společnosti.

Představujeme MAYHOUSE

Mayhouse nabízí na šesti nadzemních patrech a ploše 7 800 m2 nejenom kancelářské prostory, které odpovídají náročným požadavkům progresivních firem, ale i patřičné zázemí. Pro chvíle odpočinku mají všichni zaměstnanci přístup na venkovní střešní terasu, kde se nachází i barový pult s pivní pípou a gril. Nechybí ani coworkingová zóna či zázemí pro sportovce – fitness, cvičební sál nebo kolárna pro ty, kdo upřednostňují tento způsob dopravy. Parkovací místa pak nabízí také čtyři elektronabíječky na auto.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / CPI Services, a.s.