Dynamice poskytuje New Work celkem 86 kanceláří do kterých se vejde téměř 300 pracovníků. K pronájmu jsou zde dále zasedací místnosti a konferenční prostory, a to bez ohledu na to, zda jste či nejste nájemcem kanceláří. Jak je u New Worku pravidlem, součástí nabízených služeb jsou mimo jiné internetové připojení, multifunkční tiskárna, vybavená kuchyňka či parkovací místa. V případě přání klienta je New Work kdykoli připraven rychle provést úpravy dispozic či vzhledu kanceláří přesně podle jeho přání. Větší firmy mají možnost získat pro sebe celé patro nebo jeho část a mít svůj oddělený prostor vybavený a obrandovaný zcela ve vlastním designu.

NEW WORK – Dynamica

„Náš přístup je založen na maximální flexibilitě a pohodlí, a naopak na minimálních starostech pro klienta. Pronájem kancelářských prostor představuje pro firmu důležité rozhodnutí a nemalou část jejich nákladů. My jim chceme co nejvíc těchto starostí ušetřit a učinit jejich rozhodování a finanční plánování co nejsnadnější. U nás klient podepíše jednoduchou smlouvu, která má jen 2 stránky, ví, že cena je konečná a nečekají ho žádné dodatečné náklady ani starosti s provozem. Je to něco jako luxusní hotel – vyberete si ho proto, že v něm očekáváte, že máte vše v ceně, všechno bude fungovat, služby budou špičkové a celý pobyt proběhne hladce, aniž byste se museli o cokoli starat. A my vlastně naším přístupem a kvalitou služeb přenášíme servis prvotřídního pětihvězdičkového hotelu do oblasti kancelářských prostor,“ říká Zsófia Toropila-Vakula, ředitelka české pobočky New Worku.

NEW WORK – Dynamica, lounge

A expanze New Worku na českém trhu bude dále pokračovat. V září přidá do nabídky 40 kanceláří, tentokrát v komplexu Rustonka Praze – Karlíně, což je čtvrť, která zažívá v posledních letech nebývalý rozmach a kancelářské prostory v ní patří mezi ty vůbec nejžádanější.

Společnost New Work založil německý podnikatel Hubert Abt v roce 2012, kdy firma otevřela své první kancelářské centrum v maďarské Budapešti, tehdy ještě pod názvem New Work Serviced Offices. Od té doby rozšířila svou působnost již do 5 zemí regionu střední a východní Evropy (vedle Maďarska dále do Polska, Česka, Rumunska a na Ukrajinu) a nyní zde provozuje přes 20 business center. Aktuálně je tak New Work druhou největší sítí servisovaných kanceláří v tomto regionu. V České republice působí od roku 2018, kdy otevřel své první kancelářské centrum v budově Coral Office Park v pražských Nových Butovicích.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / New Work/Titulní foto – Rustonka