Díky poloze v blízkosti důležitého dopravního uzlu a jednoho z hlavních silničních tahů Prahou je Bubenská pohodlně dostupná autem i hromadnou dopravou. Kousek je stanice metra C Vltavská, zastávka tramvají i autobusu. Během pár minut se dostanete do historického centra Prahy i na ruzyňské letiště.

Bubenská 1 – nadhled směrem na centrum od nároží ulic Bubenská a Antonínská

Prosvětlené kanceláře s flexibilním uspořádáním prostoru

Díky velkorysému architektonickému řešení budovy nabízejí kanceláře Bubenská 1 mimořádný zážitek z prostoru a maximální pracovní komfort.

Reprezentativní sídlo pro velké i malé firmy

Zázemí budovy splní nejvyšší nároky velkých společností a podpoří rozlet těch menších. Samozřejmostí je centrální recepce s nepřetržitým provozem, stejně jako alternativní pracovní prostory i odpočinkové zóny.

Modernizace s úctou k historickému odkazu

Po rekonstrukci bude Bubenská 1 odpovídat nejvyšším technologickým standardům. Práce probíhají ve spolupráci s památkáři tak, aby nedošlo k narušení unikátní architektury. Zachována zůstává i řada historických prvků, například dvojice páternosterů.

Bubenská 1 – příjezd od Argentinské

Společné prostory pro vzájemná setkávání

Načerpejte inspiraci a podělte se o své nápady! Velkoryse pojaté společné prostory Bubenské podporují kreativní způsoby práce.

Pestrá nabídka služeb

Součástí budovy jsou obchody, restaurace, wellness i kulturní centrum. Řada dalších služeb je dobře dostupná v nejbližším okolí.

Projekt je aktuálně ve výstavbě a jeho termín dokončení je plánován na podzim 2020

Zdroj/foto: www.retrend.cz / CPI Property Group