"Ve světě, který se stále více zaměřuje na zážitky, je pro pronajímatele absolutně zásadní jít o krok dál, aby uspokojil všechny typy nájemců. Kvalita této zkušenosti určuje, zda se nájemce nastěhuje, zůstane nebo odejde, zejména v těchto dnech. Pro mě je to všechno o propojení technologií, dat a lidí. Platformy pro nájemce představují zastřešující vše, co se děje v ekosystému budov. “

V našich očích má zkušenost nájemce 4 neoddělitelné části.

 

Živá komunita - lidé v budově

Všechno je o lidech. Podpora komunity ve vaší budově je jedním z nejdůležitějších předpokladů pro úžasné zapojení nájemce. Třetina vašeho života je věnována práci a zejména pro mladou generaci je nezbytné trávit tento čas v přátelském a otevřeném prostředí. V tomtpo článku si přečtěte čtyři způsoby, jak si ve své vlastní budově vybudovat živou komunitu síťových kanceláří.

Kopírování toho, co je v budově hmatatelné a fyzické, je snadné. Interiéry pracovního prostoru lze replikovat, sladit barvy barvy a zkopírovat rozvržení, ale komunita nikoli. Nepodceňujte tedy sílu komunity ve vaší budově. Díky organizaci síťových akcí a prokázání chytrých technologií, které posilují představování, chatování a sdílení mezi lidmi, mohou vlastníci vytvořit prostor s hluboce spolupracující duší. Jedná se o úžasnou přidanou hodnotu pro vaše nájemce a z dlouhodobého hlediska se to určitě vyplatí. Existuje zlaté pravidlo budování komunity: 1 + 1 = 3. Je nemožné podceňovat příležitost, která může vzniknout z náhodného setkání dvou lidí.

 

Technologie a digitalizace

 

Technologie se stále více stává ústředním bodem moderních budov. Jedná se o neviditelnou síť, která pomáhá lidem navigovat ve svém prostoru, komunikovat se systémy, jako je kontrola přístupu a klimatizace, a komunikovat s ostatními lidmi, novými tvářemi a sousedními službami. Platformy pro nájemce dnes slouží jako centrální bod, ke kterému jsou připojeny další nástroje a funkce. Není překvapením, že podle výhledu komerčních nemovitostí společnosti Deloitte na rok 2020 plánuje 92% odborníků CRE udržovat nebo zvyšovat své investice do technologií nájemců.

 

Platformy pro nájemce umožňují nájemcům přístup do budovy, otevírání dveří, ovládání klimatu, rezervace místností, platby za akce a vybavení a dokonce i nové přátele. Různé typy senzorů vyzbrojují pronajímatele údaji o kvalitě vzduchu a vody, spotřebě elektřiny, vytápění, osvětlení a - v těchto dobách koronavirové zásadní - metrikách obsazení pro jakoukoli místnost v objektu. Důležité na aplikacích pro nájemce pro uživatele i správu nemovitostí je, že každý uživatel má celý svůj vesmír funkcí přístupných z jednoho pohodlného přístupového bodu a všechna jejich relevantní data na jednom řídicím panelu. Zatímco data jsou základem všeho ostatního, co se nad nimi vrství, mít velké datové sady je jen první krok. Bez nástrojů pro analýzu a nabídku doporučení na jejich základě a bez proškolených zaměstnanců, kteří je umí číst v kontextu, je těžké použít nezpracovaná data k informování moudrých rozhodnutí vedení.

Tenant Experience platform | Spaceflow

 

Vybavení

Ruku v ruce s technologií patří vybavení, které odlišuje skvělé vlastnosti od průměrných. Samozřejmě, ne každý kancelářský nebo bytový komplex potřebuje špičkové rekreační prostory, tělocvičny nebo třídy na vyžádání, ale v závislosti na typech nájemců v každém prostoru může výběr správného vybavení pomoci vybudovat silnou, soudržnou a dlouhodobou komunitu v budově. Vezměme si příklad tým, který během dne pracuje společně, jen aby pracovní týden zakončil drinkem na střešní terase nebo hodinou kickboxu naplánovanou v cvičebně v budově. Fotografie pompézních bytů a kanceláří technologických masterů mohou vypadat, že každá dobrá kancelář má všechno, ale ve světě vybavení nemovitostí jde trochu více o implementovanou, delší cestu.

 

Místní ekosystém

Každá budova patří do sousedství, má svůj vlastní místní ekosystém. Pro mnoho nájemců je stále důležitější, aby v okolí budovy byla sportovní a volnočasová zařízení, restaurace a kavárny, dostatek parkovacích míst a snadno dostupná doprava, klidné prostředí se zelení a další služby, které usnadňují život.

 

Chcete-li tohoto propojení využít, existují na trhu platformy zkušenosti nájemníků, jako je Spaceflow, které pomáhají propojit všechna tato zařízení s vaší budovou. Díky tomu si vaši nájemníci mohou plně užívat všeho, co sousedství vaší budovy nabízí. Jak přesně může majitel budovy doufat, že ovlivní kvalitu celého sousedství? Zjistěte v tomto článku.

 

Jak Spaceflow pomáhá využít zapojení nájemců ve vaší budově?

Naším posláním je spojovat budovy s jejich obyvateli. Spaceflow vám pomůže zvýšit hodnotu aktiv, odemknout nové zdroje příjmů a stát se řízeným daty. Náš program zapojení do komunity aktivuje vaši budovu, poskytuje služby vašim nájemcům a zvyšuje loajalitu nájemců. Zjistěte více o Spaceflow.

Zdroj:// Spaceflow