Je zde kladen velký důraz na flexibilitu pro budoucí nájemce, kteří si mohou v rámci jednoho patra pronajmout jednotky od 150 do 1400 m2 a přizpůsobit si je podle vlastních požadavků. Každou jednotku bude možné vybavit kuchyňkou, toaletami a sprchou, stejně jako relaxačními zónami. Samozřejmostí je volba uzavřených nebo open space kanceláří, případně jejich kombinace.

 

Kromě kanceláří a odpočinkových zón počítá projekt také s designově atypickými společnými prostorami recepce, bistra a chodeb. Na střeše budovy vyroste prostorná terasa s nádherným výhledem na historickou Prahu, Vyšehrad i řeku Vltavu.

 

Projekt FIVE! Smíchov Offices se nachází v Praze 5 - Smíchově, v blízkosti stanice metra B Anděl, zastávek autobusů a tramvají, vlakového a autobusového nádraží. Automobilem je projekt pohodlně dostupný blízkým napojením na městský okruh, Jižní spojku i dálnice směrem na Karlovy Vary, Plzeň a Brno. Velmi dobrá dostupnost je také na Letiště Václava Havla. Bezprostřední okolí projektu nabízí široké spektrum restaurací a kaváren, nákupní centrum, poštu, kino, sportovní vyžití a spoustu dalších služeb.

 

Projekt je navržen v souladu s nejpřísnějšími ekologickými požadavky, které jsou potřeba pro získání ekologického certifikátu LEED Gold In Use. Budoucí nájemci tak mohou díky těmto standardům očekávat vysoký komfort a nízké provozní náklady.

 

 

Source: hochtief-development.cz

Publisher: hochtief-development.cz