Administrativní budova Nová Karolina Park v centru Ostravy rozšířila svou nabídku služeb veřejnosti o dvě nová kontaktní místa českých pojišťoven. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra (ZP MV ČR) si kromě své pobočky, nacházející se na 125 m2 v přízemí u vstupu do vnitrobloku budovy z hlavní ulice 28. října, pronajala i 570 m2 kanceláří. V přízemí severní části budovy směrem k obchodnímu centru otevřela na 68 m2 svou pobočku i Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP).

Nová Karolína Park – nové kontaktní místo ZPMN

Administrativní budova Nová Karolina Park má tak aktuálně k dispozici poslední volnou obchodní jednotku o ploše 86 m2 a 2 600 m2 kancelářských ploch. Nabídka služeb v budově se rozrostla a nyní zde nejen nájemci a jejich zaměstnanci, ale i široká veřejnost naleznou vedle sebe lékárnu, pobočky a bankomaty významných bank, prodejnu foto-videotechniky Megapixel, kadeřnictví a kosmetické studio, samoobslužnou restauraci, kavárnu či výdejny e-shopů Notino a Zoot.

Nová Karolina Park se nachází přímo v centru Ostravy v urbanizovaném území Nová Karolina v blízkosti Masarykova náměstí. Má výbornou dopravní dostupnost jak městskou hromadnou dopravou – tramvajová a autobusová zastávka Karolina se nachází přímo před budovou, tak i osobním automobilem. Vlaková zastávka Ostrava-střed je vzdálená 5 minut chůzí.

O projektu Nová Karolína Park

Administrativní objekt Nová Karolina Park je citlivě umístěn v nově urbanizovaném území Ostravy v blízkosti Masarykova náměstí a tvoří pomyslnou vstupní bránu směrem od historického jádra města. Developerem projektu je společnost Passerinvest Group. Architektonický návrh projektu vzešel z dílny CMC architects od autorů Víta Másla a Davida R. Chisholma. Projekt nabízí v šesti nadzemních podlažích celkem 29 800 m2 pronajímatelných kancelářských a retailových ploch. V podzemním podlaží se nachází 280 parkovacích míst určených pro uživatele budovy. Nová Karolina Park je certifikována jako zelená budova dle BREEAM (BRE Environmental Assessment Method). Britský certifikát BREEAM patří k prestižním metodikám certifikace zelených budov v Evropě.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / Crest Communications, a.s.