„Bořislavka Centrum bude mít velmi pestrou skladbu nájemců. Je skvělou příležitostí pro zájemce o pronájem obchodní jednotky zejména díky umístění na hlavní dopravní tepně, Evropské ulici s přímým napojením na vestibul stanice metra Bořislavka. V dostupnosti 15 minut od centra se nachází 100 000 potenciálních zákazníků, které přiláká nejen bohatý výběr ze segmentu gastronomie.  Bořislavka je dalším významným projektem našeho rozsáhlého portfolia, které má CBRE v exkluzivním zastoupení,“ říká Milan Mašša, Head of A&T Retail Services.

KKCG Real Estate – Bořislavka, vizualizace

V rámci projektu je obsaženo více než 60 obchodních jednotek, které tvoří více než 9 000 m2 maloobchodních prostor k pronájmu. Součástí jsou také restaurace a kavárny, jež plynule přecházejí do terasových a parkových ploch nebo Dětské komunitní centrum.  V projektu je také více než 24 000 m2 pronajímatelných kancelářských ploch. Centrum bude mít unikátní Precertifikaci Leed Gold.

„Myslíme i na zvelebení okolí nového multifunkčního centra Bořislavka. Na úrovni vstupu do metra vznikne malé náměstí – piazzetta, s jedinečným výhledem na pražské panorama a více než 4 000 m2 veřejných ploch. Piazzetta, v jejímž středu se nachází umělecké dílo od Federica Díaze, má tak potenciál stát se přirozeným místem setkáváním pro místní obyvatele,“ říká Otto Koval, obchodní ředitel společnosti KKCG Real Estate.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / CBRE s.r.o.