- Budoucím obyvatelům Beranky chceme poskytnout veškeré výhody bydlení ve vlastním domě. Každému zájemci umožníme výběr z několika velikostí i typů půdorysu domu a nabídneme možnost zvolit si ideální velikost zahrady či terasy. Naším záměrem je vybudovat rodinné domy šité na míru konkrétním majitelům a jejich potřebám, a to včetně zdánlivých detailů. Na výběr je proto například barevný odstín fasády nebo charakter zábradlí na balkoně - říká Martin Vachek, ředitel marketingu a prodeje společnosti Daramis.

 

V projektu Beranka vzniknou celkem 4 typy domů. Jednotlivé typy domů se liší dispozičním řešením a velikostí užitné plochy i zahrady, která se pohybuje v rozmezí od 100 do 300 m2. Všechny domy jsou vzdušné, prostoupené světlem a nabízí široké možnosti realizace interiéru.

 

Horní Počernice si stále uchovávají svůj venkovský charakter a jsou oblíbenou lokalitou zaručující klid a téměř rodinnou atmosféru nadosah všech vymožeností velkoměsta. Cesta autobusem na Černý Most trvá 9 minut, odkud jste za 20 minut v centru města. Horní Počernice jsou součástí městské infrastruktury a nabízí kompletní občanskou vybavenost. Okolí je vhodné pro procházky například k blízkému rybníku anebo k jízdě na kole po místní cyklostezce navazující na Klánovický les.