Pražské panorama obohatila architektonická dominanta ve tvaru V, za jejíž výstavbou stojí developerská společnost PSJ Invest. Výšková budova V Tower, Prague se nepodobá žádnému projektu, který byl dosud ve střední Evropě realizován. Se svými 104 metry se stala nejvyšší rezidenční stavbou v České republice a díky prvotřídním technologiím a preciznosti, se kterou byla vybudována, se může srovnávat s prestižními mrakodrapy New Yorku, Dubaje či Londýna. Budovu projektoval architekt Radan Hubička, který své zkušenosti spojil s odborníky z celého světa, a výsledek tak dalece převyšuje evropské standardy. To dokazuje i aspirace na ekologický certifikát LEED Platinum, který klade důraz jak na respekt vůči životnímu prostředí, tak na komfort bydlení a efektivnost provozu.

V Tower, Prague

Specifická véčková konstrukce mrakodrapu V Tower, Prague způsobuje, že každé patro je naprosto unikátní, a vzniká tak nepřeberné množství prostorů a výhledů – s každým přibývajícím metrem se otevírá zcela jiná perspektiva. Nejvýše umístěné vícepodlažní penthousy disponují vlastní terasou, střešním bazénem a zejména velkolepými výhledy na stověžatou metropoli. Každý z nich je nabízen ve stavu white walls, takže budoucí majitele nebude nic omezovat ve výběru povrchů, kuchyně a dalšího vybavení. Mrakodrap byl navíc navržen a vybudován s maximálním důrazem na protihluková opatření: každá bytová jednotka má grafitové chladící stropy a bezhlučné podlahové topeníunikátní mezibytové stěny dokonale pohlcují zvuk v interiérech, fasáda vznikla na základě akustické studie okolí a v blízkosti stavby byl položen speciální asfalt.

Komfort dotažený do nejmenších detailů je zaručen i hotelovými službami concierge, které jsou známé z rezidenčních projektů New Yorku či Londýna. Nadto mají obyvatelé V Tower, Prague přístup do soukromého klubového patra, jehož součástí je wellness se saunou a vířivkou, bazén, fitcentrum, ale i dětský koutek a konferenční prostory. Přímo v domě se nachází privátní kino se špičkovým audio systémem a trenažér golfu, který využívají i profesionální golfisté. 

Jen zlomek nemovitostí v České republice je natolik unikátní, aby reprezentoval Čechy v celosvětovém měřítku. Díky exkluzivnímu partnerství kanceláře Svoboda & Williams s globální realitní sítí Christie’s International Real Estate penthousy zcela naplní svůj potenciál a neuniknou tak pozornosti zájemců z celého světa.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / Svoboda & Williams s.r.o.