„Do konce roku 2020 plánujeme provozovat v Praze prostory nejméně v 7 lokalitách o celkové ploše více než 25 tisíc metrů čtverečních. Tím New Work ještě výrazněji potvrdí roli významného hráče na českém trhu,” prohlásil na slavnostní akci v prostorách jinonické Dynamiky zakladatel a výkonný ředitel společnosti Hubert Abt.

Daří se nám ale i v dalších zemích. V říjnu přibyde do naší nabídky nové město – polská Lodž – a v listopadu navážeme otevřením nového centra v Krakově. Postupně se tak naše působnost rozšíří ze současných 7 měst a během roku 2020 budeme přítomni už ve 12 městech regionu střední a východní Evropy,” naznačil další plány.

Flexibilní podmínky New Work

„Velice mě těší, že náš koncept nabídky pracovních prostor pro větší firmy za velmi flexibilních podmínek má úspěch a je klienty oceňován. Naše prostory v Dynamice přinášejí zcela novou kombinaci designu a funkčnosti zároveň. Máme zde 86 kanceláří s prostorem až pro 300 pracovníků, což je vhodné zejména pro střední a velké společnosti. Prostory můžeme klientovi libovolně oddělit a dispozičně upravit, aby měl svůj oddělený přístup a design na míru včetně vlastního brandingu.

Na rozdíl od klasických nabídek kancelářských prostor přináší náš koncept firmám několik obrovských výhod: naprostou flexibilitu – nastěhovat se mohou klidně hned druhý den po podpisu smlouvy –, nulovou potřebu kapitálových investic dopředu a k dispozici mají kompletní služby našich recepčních a zákaznického týmu. Firmy se tak u nás mohou soustředit čistě na svou práci, protože o kanceláře se jim staráme my. Prostory jsou zcela vybavené a vše se hradí až v rámci průběžných plateb,“ doplnila Zsófia Toropila-Vakula, generální ředitelka české pobočky New Worku.

Dynamica – kanceláře New Work

Společnost New Work založil německý podnikatel Hubert Abt v roce 2012, kdy firma otevřela své první kancelářské centrum v maďarské Budapešti. Od té doby rozšířila svou působnost, aktuálně působí v 5 zemích regionu střední a východní Evropy (vedle Maďarska dále v Polsku, Česku, Rumunsku a na Ukrajině). Od svého založení se v tomto regionu firma rozrůstá o 100 % každý rok. V České republice působí New Work od roku 2018, kdy otevřel své první kancelářské centrum v budově Coral Office Park v pražských Nových Butovicích. Do konce roku 2020 plánuje mít New Work v provozu 50 kancelářských center s celkovou plochou přes 130 tisíc metrů čtverečních a upevnit tak pozici druhého největšího poskytovatele pracovních prostor v regionu.

Firma aktuálně změnila svou formu ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost. Zvýšila také své základní jmění na 10 milionů euro, aby financovala další růst.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / New Work/Titulní foto – Dynamica