prostředí?

„Business Link mi dává vše, co k práci potřebuji – příjemný a rozmanitý prostor pro soustředěnou a kreativní práci, prvotřídní servis a zázemí, které mi dává prostor řešit jen svou práci, a možnost kdykoliv potkat chytré a zajímavé lidi a kolegy.”

Jan Petr, programátor, Algolia

 

„Business Link splňuje všechny požadavky, které máme na pořádání hackathonů – inovačních maratonů, které běží dva nebo tři dny v kuse. Potřebujeme perfektní technické zázemí, prostor pro prezentace, oddělené místnosti pro práci týmů a možnost se v budově najíst a po náročném víkendu také osprchovat. Jsou zde skvěle vybavené pracovny včetně digitálních flipchartů, příjemný lounge s velkou projekční plochou a v neposlední řadě nabízí možnost odreagovat se na střeše budovy, kde najdete běžeckou dráhu. Výhodou je také skvělá dopravní dostupnost. Mohu doporučit Business Link jako skvěle zařízený sdílený prostor v Praze pro startupy i korporace. Velkým plusem je dívčí manažerský tým, se kterým je radost pracovat :-)”

Tomáš Studeník, majitel CEE Hacks

Business Link / Visionary. Foto: Jiří Šebek

„V rámci dalšího rozšiřování služeb SAP koncernového regionálního kompetenčního centra ŠKODA AUTO zacílila na Prahu. Jako cílová lokalita vyhrála budova Visionary, kde si momentálně připravujeme prostory ve čtvrtém patře. Noví kolegové na pracovní pozice v Praze se začali hlásit již v únoru loňského roku, a tak bylo potřeba řešit pražské prostory rychle. V tom nám vyšel vstříc právě Business Link, který operativně nabídl potřebné kanceláře převážně pro pražské kolegy, a tak jsme mohli vyjít vstříc potřebám našich zaměstnanců. Prostory Business Link se všem kolegům a nejen jim velmi zamlouvají, oceňujeme oddělené office, meetingové a coworkingové prostory s úrovní vybavení first-class. Pozitivně hodnotíme především nadstandardně vybavenou kuchyňku a terasu s nádherným výhledem na Prahu.”

Václav Němec, Deputy Head of FIC-SAP/IT Group Regional Competence Center, ŠKODA AUTO

„Po šesti letech na volné noze jsem konečně našla cowork, který má pro mě smysl. Business Link mi nabízí reprezentativní prostory na konzultace a školení, zdravé a klidné prostředí na práci, zajímavou komunitu členů a široký servis služeb. Skvělá lokace je už jen pomyslnou třešničkou na dortu.”

 

Michelle Losekoot, digitální storyteller, na volné noze, www.losekoot.cz

Business Link / Visionary. Foto: Jiří Šebek

„Vzhledem k zaměření naší firmy je pro nás velice důležité vnímat veškeré trendy v moderních technologiích. Přirozeně volíte efektivní a zároveň nejpříjemnější formu, jak tyto informace vstřebávat a kde je získávat. Jasná volba je pro nás workshop nebo seminář zaměřený na některé z témat. Právě Business Link taková témata přináší. Samo o sobě nic převratného, ale když přidáte prostředí, kde si připadáte jak v butikovém hotelu, moderní technické zázemí s obří obrazovkou a nekonečný přísun kvalitní kávy a občas i zajímavých dobrot, tak už stačí vykouzlit jen zajímavý line-up plný odborníků a praktických ukázek a ideální event je na světě. Takové nám chystají a doufám, že s tím nepřestanou, právě v Business Linku.”

Jan Chalas, Data Scientist @ Statistica.pro, ArcIT Consulting s.r.o.

FOTOGALERIE: Virtuální prohlídka kanceláří Business Link v budově Visionary

Foto: Jiří Šebek

Zdroj: www.morethanoffice.eu