Unikátní český gastronomický koncept The PUB Pilsner Unique Bar s mezinárodní působností otevře na jaře 2020 v budově Parkview na Pankráci svůj The PUB Praha 4. Restaurace nabídne poctivou kuchyni s velmi atraktivní nabídkou poledních jídel, perfektně ošetřené tankové pivo Pilsner Urquell a na vybraných stolech také jedinečný systém samoobslužných pivních výčepů s dotykovými terminály, jejichž prostřednictvím je možné elektronicky objednávat jídlo, pití a také oblíbenou hudbu.

The PUB

V moderním interiéru, který navrhli SOA architekti, bude částečně otevřená kuchyně, čtyři aktivně chlazené pivní tanky s kapacitou až 4 000 piv, salonek pro 20 osob a v letní sezóně bude k dispozici příjemná zahrádka obklopená zelení. 

„Gastronomické služby nabízené v moderních kancelářských komplexech zaznamenaly v posledních letech velký rozvoj, ať už se jedná o šíři nabídky, kvalitu jídla či design interiérů. Jsme rádi, že i na Parkview můžeme ve spolupráci s The PUB nabídnout zajímavý gastrokoncept, který stojí na poctivém řemesle, chutných pokrmech a stylovém prostředí. Věřím, že jej ocení nejen nájemci, ale najdou si k němu cestu i obyvatelé Pankráce,“ uvádí Alexandra Tomášková, ředitelka Skanska Property.

„Gastro řetězec The PUB si v posledních letech pro své nové pobočky vybírá prémiové lokality, ve kterých se zároveň potkává kvalitní architektura a zkušený provozovatel, a to případ Parkview na Pankráci bezesporu je! Velmi se těšíme na rozšíření našich služeb v této lokalitě a na spolupráci s naším novým franšízantem,” dodává Martin Šampalík, jednatel The PUB Franchising s.r.o.

Parkview

Pankrácký projekt developerské společnosti Skanska s názvem Parkview vyrůstá v ulici Pujmanové na Praze 4 naproti Centrálnímu parku Pankrác. Devítipodlažní budova pochází z dílny newyorského architektonického studia Richard Meier & Partners a po svém dokončení ve druhém čtvrtletí roku 2020 nabídne téměř 16 000 m2 špičkových kanceláří. Čtvrtinu budovy, tj. téměř 4.000 m2, si již pronajala společnost IWG pro své coworkingové centrum Spaces.

Parkview – Praha

Parkview upoutá především svou čistou bílou fasádou a vzdušným atriem se zapuštěnou zelení, které bude sloužit nájemcům i návštěvníkům pro setkávání a odpočinek. Díky půdorysu ve tvaru písmene U a skleněným výplním na fasádě budou mít kanceláře Parkview po většinu dne téměř 100 % přirozeného osvětlení.

Skanska staví Parkview tak, aby budova získala jak nejvyšší environmentální certifikaci LEED Platinum za svůj úsporný provoz a minimální dopad na životní prostředí, tak hodnocení WELL, které oceňuje kvalitní a zdravé pracovní prostředí pro nájemce budovy.  

Projekt Parkview je zároveň navržen jako chytrá budova, ve které digitalizace jejího návrhu a procesu výstavby v systému BIM usnadní její následný provoz. Pro nájemce developer připravuje systém Connected by Skanska, který ve speciálně vyvinuté aplikaci poskytne efektivní a jednoduchý přístup do budovy včetně parkovacího systému a zároveň sdruží všechny služby v budově i jejím okolí.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / Skanska a.s.