V pozici Business Development Directora se Petr Herman věnoval přípravě a vyhledávání příležitostí k výstavbě nových unikátních kancelářských projektů s cílem nabídnout nájemcům prostory v etablovaných i dynamicky se rozvíjejících pražských lokalitách.

 

„Od srpna loňského roku vedl Petr Herman dočasně naši českou kancelář. Svého úkolu se ujal energicky a za relativně krátkou dobu se mu povedlo významně přispět k posunu naší společnosti v akvizicích, developmentu i leasingu. Již brzy tak budeme oznamovat významné rozšíření řady našich prestižních klientů, mezi které v České republice patří například Philips, JCDecaux, Hill´s, NCR a nověji také Regus nebo CE Group," řekl Radim Římánek, člen představenstva skupiny HB Reavis zodpovědný mimo jiné za aktivity skupiny v České republice.

 

Petr Herman je absolventem Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a postgraduálního studia na College of Europe v belgických Bruggách. Jeho více než 20letá praxe zahrnuje práci pro Stival Holding, kde působil na pozici vedoucího právního oddělení, poté 13 let spolupracoval se společností Passerinvest Group, v níž zastával funkci obchodního ředitele, vedoucího právního oddělení a zároveň byl členem představenstva. Podílel se na obchodních a marketingových strategiích, pronájmech korporátním klientům, prodeji investičních produktů institucionálním investorům, nákupu pozemků a na jednáních o financování. Rok poté strávil budováním rodinné společnosti K.P.A.R. consulting, která se zaměřuje na akvizice, rekonstrukce a následný pronájem rezidenčních projektů.