Lokalita – U metra, v centru dění

Využijte dobré dostupnosti kanceláří Mayhouse autem i veřejnou dopravou. Pár minut chůze je stanice metra C Pražského povstání, hned za rohem konečná tramvají Vozovna Pankrác. Autem se během chvíle dostanete do historického centra, na městský okruh i na dálnici D1.

Vše co potřebujete pro Váš byznys

Získejte marketingovou přidanou hodnotu až 100.000 Kč ročně díky unikátnímu způsobu umístění světelného jména firmy na uliční fasádě domu.

Užijte si střešní terasu s impozantním výhledem

Ideální místo pro pracovní schůzku i odpočinek. Společná terasa plná zeleně s výhledem na pražské panorama nabízí také kuchyňku a zahradní gril.

Reprezentativní prostor pro velké i malé firmy

Udělejte na vaše zákazníky dojem hned u vstupních dveří. Elegantní design centrální recepce doplňují umělecká díla českých autorů.

Poznejte vaše sousedy, rozjeďte spolupráci

Vedle kanceláří můžete využít také co-workingovou zónu se samoobslužným barovým pultem a další výbavou pro networking i neformální schůzky.

Zázemí pro aktivní odpočinek

Mayhouse myslí na vyznavače aktivního životního stylu. Součástí budovy je kolárna, fitness a cvičební sál i zázemí se sprchami.

Nabízené služby

Elegantní centrální recepce 24/7 přístup pomocí magnetických karet CCTV, EPS Bezbariérový přístup v celé budově 24h ostraha objektu Správa budovy přímo v objektu Podzemní parkovaní 69 míst Parkování pro návštěvy Kolárna Sklady Sdílená střešní terasa

Zdroj/foto: www.retrend.cz/CPI Property Group