Komorněji pojatá Budova G nabízející kanceláře a obchodní prostory ve čtyřech nadzemních podlažích s pronajímatelnou plochou 5 500 m2 pochází z dílny architektonického studia ATELIER 8000 a byla dokončena v roce 2013. Získaná certifikace BREEAM zaručuje vysoký standard osvědčených postupů v oblasti udržitelné výstavby a je měřítkem pro rozpoznání kvality budovy v rámci životního prostředí. Certifikát na úrovni Very Good potvrzuje, že tato celkově šestnáctá budova pražského BB Centra je ohleduplná nejenom vůči životnímu prostředí, ale i lidem, kteří v ní pracují.

„Velmi vysokého ratingu v rámci certifikace získala Budova G zejména v oblasti managementu řízení stavby, a to díky použitým materiálům, jejich efektivnímu využití i recyklaci a technologiím ohleduplným k životnímu prostředí, dopravní dostupnosti a obslužnosti, ale též za řešení odpadů a využití energií či za ochranu zdraví a vytvoření příjemného pracovního prostředí,“ upřesnil Petr Dobuš, projektový manažer  PASSERINVEST GROUP.

Z celkových 5 137 m2 kancelářských prostor je v současnosti pronajato více než 60 %. Přízemí budovy tvoří  1 263 m2 obchodních ploch a k pronajmutí je zde volná pouze jedna obchodní jednotka. Kromě výše jmenovaných společností patří mezi nájemce obchody se sportovním vybavením GolfProfi Store Praha a Runpremio a provoz zde také zahájila thajská restaurace KIINDI s výbornou fusion kuchyní a zajímavým designovým interiérem.