Park Brumlovka se nachází v těsné blízkosti nově dokončené budovy DELTA, která je nejzelenější budovou areálu BB Centrum.

„Při výstavbě BB Centra myslíme nejenom na společnosti, pro které tu vytváříme zázemí, ale také na obyvatele žijící v něm a v jeho okolí. Proto se snažíme v blízkosti administrativních budov vybudovat zelené relaxační zóny, které přispívají k zlepšení životního prostředí na Praze 4. Zároveň chceme pro rodiny s dětmi vytvořit bezpečná a atraktivní místa, kam mohou společně zajít a strávit příjemné chvíle na čerstvém vzduchu," řekla Vendula Malochová, Marketing Manager společnosti PASSERINVEST GROUP, developera a investora projektu.

V rámci 1. etapy, která se rozkládá na ploše 6 500 m2, je kromě rozlehlých travnatých ploch se stromy, keři a lavičkami dominantou velké a moderní dětské hřiště s mnoha herními prvky. Návštěvníci tu naleznou místo na odpočinek, piknik, příjemnou procházku a rodiny s dětmi jistě ocení řadu atrakcí pro zábavu dětí i pro rozvinutí jejich postřehu a motoriky. Park Brumlovka je jednoduše dostupný MHD i pěšky od metra Budějovická či Kačerov.

Do výstavby 1. etapy parku Brumlovka společnost PASSERINVEST GROUP investovala 11 500 000 Kč a dále bude park rozšiřovat. V další etapě je plánováno dětské dopravní hřiště a jezero s modelem Šalamounova chrámu. Stejně jako ostatní veřejnou zeleň v rámci areálu BB Centra, tak i park Brumlovka bude spravován a udržován na náklady společnosti PASSERINVEST GROUP.

zdroj: crestcom.cz