„Pro menší firmy, které si najímají kancelářské prostory po jednotlivých místnostech, je zpravidla obtížné dostat se do prvotřídních administrativních budov. Využití služeb Flexi Office je pro ně způsob, jak se do moderních kanceláří dostat. Servisované kanceláře navíc nabízejí obrovskou flexibilitu co do velikosti pronajaté plochy i délky pronájmu,“ komentuje Josef Krautman ze společnosti Cushman & Wakefiled.

Díky intenzivní péči o budovu se během krátké doby podařilo přilákat další nájemce – firma Active Retail Asset Management se nastěhovala v květnu a On Clinic začíná v budově působit od srpna. Bredovský Dvůr je dnes z 91 procent pronajat a intenzivně se rokuje s dalšími zájemci.

„V rámci našich expanzních plánů jsme vyhodnotili Bredovský Dvůr jako ideální lokalitu pro rozšíření portfolia našich business center,“ vysvětluje Mária Kocourková ze společnosti Flexi Office a dodává: „Budova je výjimečná svojí polohou v rámci centra Prahy. Nabízí dostupnost všemi linkami metra, je v blízkosti Hlavního nádraží a zároveň disponuje vysokým počtem parkovacích míst, což je u administrativních budov v centru města spíše ojedinělé.“

Podle Svetozára Rohoňe, Asset Managera ze společnosti SachsenFonds, která Bredovský Dvůr vlastní a spravuje, je poptávka po kvalitních kancelářských prostorách v centru Prahy vysoká. „Sledujeme nejnovější trendy na trhu a vycházíme vstříc požadavkům nájemců. V Bredovském Dvoře jsme nově zřídili například kolárnu pro zaměstnance, která se nachází v rámci hlídaných garáží. Zásadní rekonstrukcí v roce 2015 prochází také centrální recepce".