V této roli se Kevin zaměří na další vývoj platformy pro průzkum trhu, kterou společnost Colliers vyvinula na regionální a místní úrovni v posledních letech. Kromě novinek a trendů z realitního trhu se Kevin bude soustředit na prognózy širšího makroekonomického, politického a sociálního vývoje a jejich aplikace do strategií souvisejících s nemovitostmi. Kevin se bude rovněž aktivně podílet na řízení týmů průzkumu trhu na úrovni CEE.

Kevin Turpin nabízí zkušeností, vztahy s klienty a znalost regionu CEE

„Získat Kevina do naší rostoucí společnosti je v řadě strategických opatření nejnovějším krokem vedoucím k posílení týmu a rozvoje podnikání v rámci CEE. Rozsah jeho zkušeností, vztahy s klienty a znalost regionu nám pomohou nadále poskytovat klientům nejlepší informace týkající se nemovitostí,“ uvedl Luke Dawson, generální ředitel a vedoucí kapitálových trhů CEE, Colliers International.

Kevin pracuje v oboru komerčních nemovitostí více než 20 let. Jeho nástupu do Colliers předcházela role vedoucího výzkumu a strategie CEE v JLL v Praze, ve které zastupoval region CEE ve výzkumné radě EMEA (EMEA Research Board). Předtím pracoval v oboru personálního poradenství (HR), informačních technologií a ve veřejném sektoru, kde získal cenné mezinárodní zkušenosti.

“Pracoval jsem s Kevinem víc než deset let a jsem nadšený, že se k nám přidal a můžeme zase spolupracovat. Je to skutečný profesionál se skvělými dovednostmi. Představuje důležitou součást v celkovém plánu této společnosti dále růst a neustále se zlepšovat pro klienty napříč celou střední a východní Evropou,” řekl Tewfik Sabongui, výkonný ředitel pro Colliers International pro Českou Republiku.

„Jako výzkumného pracovníka mě zajímají všechny aspekty trhu s nemovitostmi a faktory, které na něj působí,” řekl Kevin Turpin, regionální ředitel průzkumu trhu pro střední a východní Evropu„Pro klienty, kteří developují, obsazují nemovitosti, nebo do nich investují, je důkladná znalost trhu zásadní. Těším se na spolupráci s našimi klienty i s týmy Colliers v celém regionu.“

Zdroj/foto: www.retrend.cz / Colliers International/Titulní ilustrativní foto (www.pixabay.com)