„River Garden II/III je s celkovou pronajímatelnou plochou více než 25 tisíc metrů čtverečních největším kancelářským komplexem, který byl dokončený loni v hlavním městě. Těší se velkému zájmu prestižních nájemců - v současné době je budova téměř plně pronajata např. společnostmi Philips, JCDecaux, NCR nebo Hills," říká Petr Herman, Business Development Director, pověřený řízením HB Reavis v České republice. „Přítomnost společnosti Regus v naší budově má pro nás přidanou hodnotu - přináší nám jako developerovi a tím potenciálně i našim nájemcům vynikající flexibilitu, která je pro dynamicky se rozvíjející společnosti klíčová," doplňuje Tomáš Stařík, Leasing Manager HB Reavis.

 

Společnost Regus v České republice aktuálně provozuje devět business center, a to v Praze, Brně a Ostravě. Otevřením centra v komplexu River Garden rozšířil Regus svou síť business center - zákazníci Regus mají nyní možnost využívat sedmi plně vybavených reprezentativních center v Praze k práci či ke schůzkám s obchodními partnery.

 

„Tímto krokem reagujeme na rostoucí poptávku zákazníků po našich business centrech v Praze a další vhodné lokality budou následovat i v dalších letech," uvedl Karel Pelan, ředitel společnosti Regus v České republice. „Administrativní komplex River Garden II/III je moderní budova s vysokými standardy i vybavením a nachází se v rychle se rozvíjející čtvrti Karlína, kde sídlí početná business komunita. Jsme proto velmi rádi, že díky spolupráci s HB Reavis můžeme tyto atraktivní kancelářské prostory zprostředkovat našim klientům," dodává.

 

Mezinárodní developerská skupina HB Reavis byla založena v roce 1993 v Bratislavě. Působí na klíčových trzích ve střední a východní Evropě (Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko), ve Spojeném království a v Turecku. Společnost doposud realizovala celkem 820 000 metrů čtverečních moderních kanceláří, obchodních a zábavních prostor a logistických nemovitostí. Dalších více než 1 milion metrů čtverečních je ve fázi realizace, plánování nebo povolování výstavby. Společnost má celková aktiva 1,83 miliardy EUR s čistou hodnotou 1,024 miliardy EUR. S více než 440 odborníky pracujícími po celé Evropě se HB Reavis řadí mezi lídry na trhu.

 

Společnost Regus je celosvětovým poskytovatelem flexibilních pracovišť. Síť, kterou tvoří více než 2 600 business center ve 106 zemích, poskytuje pohodlné, vysoce kvalitní a plně vybavené prostory, ve kterých mohou lidé pracovat podle potřeb po dobu pár minut či po mnoho let.

 

zdroj: crestcom.cz