V post-covidové éře, která se vyznačuje vysokou mírou nejistoty a inflačních trendů, vyvstává mnoho otázek. Svět, jak ho známe, směřuje k výrazné proměně, jako larva, která se během krátké doby promění v motýla. Nadcházející metamorfóza, stejně jako zrychlená změna předpisů, jsou viditelné všude kolem nás, i když nejsme schopni vidět skutečné rozměry nadcházejících změn.

Na srbském trhu s nemovitostmi jsme svědky několika transakcí v oblasti kancelářských prostor. Jedna transakce převzetí celého portfolia se chýlí ke konci, druhá část kancelářského portfolia je rozdělena na dvě části, kdy jedna část "našla" svého nového vlastníka a druhá je v současné době v jednání. Ve třetím podniku také změnil majitele jeden podíl ve společném podniku, který drží kancelářskou budovu. Došlo k několika transakcím, kdy administrativn9 budovz „změnily majitele“, jako je Genex Tower a několik menších budov v Bělehradě.

To vše je dobré oznámení pro panel věnovaný rozvoji kancelářských prostor v regionu, který se na letošním REBEC bude konat v úterý 20. června od 14:30. v "Sava River stage/Rhodos Conference room" v rámci kongresového bloku hotelu Golden Tulip Zira. Moderátorem panelu je pan Srđan Vujičić, Managing Director of Conza Properties, a potvrzenými řečníky jsou: paní Ljubica Ralević, Financial Director of SF1 Group, pan Bojan Jevtić, Country Manager Savills/Coreside, a pan Bojan Jevremović, Leasing Director Office Portfolios of Confluence Prope.