Google – Čím se řídí

Všechno to začalo v malé garáží se skupinkou  vybočujicích ajťaků. Současně patří kanceláře společnosti Google k nejznámějším na světě. Ve více než 70 kanceláří ve 40 zemích Google zaměstnava nespočet národností na celém světě.

Kromě snáhy o vytvoření inspirativního a povzbuzujicího pracovního prostředí pro své mnohé zaměstnance, Google nabídl jedinečný druh kanceláří. Skluzavky, pračky a posilovny jsou tymi prvky, ktere nenajdete snadně v jiných kancelářích. Nepochybně přispívají k veselé atmosféře a zlepšování nebo vytváření vztahů s ostatními zaměstnanci. Jinými slovy, spojují lidi.


Redbull - Vám dává... kreativitu

Energetické a dynamické pracovní prostředí Red Bullu se podobá jejich vlastním výrobkům. Rychlé linie a pevny, zřetelný návrh je tím, co odlišuje kancelaře týto společností od standardně návržených pracovních prostorů. To jasně ukazuje, že společnost Red Bull je mladá a progresivní svým vlastním způsobem. Do posledních detailů domyšlené prostředí umožňuje zaměstnancům dosažení vynikajícího výkonů a stimuluje kreativitu a představivost. Kdo jiný si dovolí kluziště v kanceláří?

 

Pixar - Animace v kanceláři

Kanceláře v Pixaru jsou místem, kde dýchá atmosféra tvorby. Původně počítačoví vědcí, animátoří, manažeří a redaktoří měli svá pracoviště v samostatných budovách. Každá skupina se řídíla svou vlastní kulturu a vytvoříla si vlastní přístup k řešení problémů; brak spolupráce odrazoval zaměstnance od sdílení nápadů a nejlepších  řešení s druhými. Steve Jobs báječně všechno přebudoval  a tak vytvoříl jednotné a prostorné kanceláře pro celý tým v Pixaru, což přívedlo Johna Lassetera, šéfdesingera společností k slovům, že „nikdy ještě neviděl budovu, která podporuje spoluprace a kreativitu tak výjímečným způsobem“.

 

Všechny tyto kanceláře mají za cíl přispět k zapojení zaměstnanců, podporovát jejich tvořivost a budovat vztahy, ale také udržet útulnou atmosféru během práce. Pokud i vy přejete si změnit své šedé a možne i něco depresivní pracoviště,

chytrý způsob, jak najít tou nejlepší kancelář je s naší stránkou www.officerentinfo.com