„Nejenže od nás v uplynulých měsících žádný nájemce neodešel, ale naopak se povedlo uzavřít hned několik nových nájemních smluv. Celkově jsme během koronakrize pronajali dalších 2 980 m2 kancelářských a skladových prostor,“ komentuje René Bartoník, ředitel správy Nagano Parku, a dodává: „Nájemci u nás oceňují především vstřícný přístup k jejich individuálním potřebám. Například jednomu z našich nejnovějších nájemců, farmaceutické laboratoři Advande Labs, jsme dokázali vyplnit jejich náročné požadavky na kvalitu vzduchotechniky a chlazení. Ve spolupráci s dalším nájemcem zase pro změnu chystáme instalaci dobíjecích stanic pro elektromobily.“

 

Kancelářský komplex Nagano Park s celkovou pronajímatelnou plochou 26 000 metrů čtverečních byl postaven v roce 1999 a nedávno prošel modernizací. Součástí areálu jsou čtyři administrativní budovy a data centrum. Objekt se nachází v komerční lokalitě Prahy 3 nedaleko metra A Želivského a vedle flexibilních kancelářských ploch třídy B nabízí skladové prostory a velké hlídané parkoviště. Mezi poskytované služby patří společná recepce, dvě restaurace, fitness centrum, vlastní kyvadlová autobusová linka zdarma a nonstop služby správce nemovitosti.

 

www.naganopark.cz/

www.geosan-development.cz

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad nabízí k prodeji stavební parcely. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.