„Naši rozsáhlou čtvrť DOCK se nám už podařilo prakticky celou dokončit, chybí poslední budova, která se ale již staví. Závěrečnou rezidenční část DOCK Marina Boulevard umístěnou na vlastním poloostrově mezi slepými rameny Vltavy jsme zkolaudovali před více jak rokem, o pár měsíců později i předposlední administrativní budovu v areálu. Teď se tak naplno soustředíme na náš poslední objekt,“ říká Viktor Peška, obchodní ředitel skupiny Crestyl. „Zájem o DOCK ukázal, že místo spojující kanceláře s byty v bezprostředním okolí láká jak k bydlení, tak k práci, navíc celkovou unikátní atmosféru zde ještě podtrhuje velké množství zeleně a přilehlá řeka. V celém areálu nám zbývá nájemci obsadit jen tu poslední budovu DOCK IN FIVE, která bude dokončena až v příštím roce. Několik desítek procent plochy zde máme již nyní pronajato, na zbytek probíhají jednání s vážnými zájemci,“ dodává.

    

Kanceláře DOCK IN přilákaly množství významných firem jako Saint-Gobain, Dáme jídlo, BNP Paribas Cardif Pojišťovna, ASSA ABLOY, LEGO Trading, Publicis, Henkel nebo Hornbach. Poslední budova DOCK IN FIVE nabízí v šesti patrech 21,5 tisíce m2 pronajímatelné plochy kanceláří ve vysokém standardu a obchodních prostor pro restaurace a služby. Administrativní budova svým stylem plně navazuje na předchozí etapy, autorem architektonického návrhu je kancelář Schindler Seko architekti. Objekt nabízí velké množství balkonů a teras s výhledy na marinu a klidovou zónu kolem dvou slepých ramen Vltavy. Budova je umístěna mezi Libeňským mostem a zbylou částí celého kampusu DOCK.

 

DOCK IN nabízí kanceláře ve vysokém standardu

 

Komerční část DOCK IN pražského projektu DOCK skupiny CRESTYL má celkem pět fází. Projekt DOCK je koncipován jako kombinace klidného bydlení a kanceláří s promenádou u vody. Nabízí kromě přístupu k marině také blízké golfové odpaliště, přímé napojení na cyklostezku a přístup do parku s dětským hřištěm i rozlehlých Thomayerových sadů. Přes klidné prostředí má DOCK vynikající spojení městskou hromadnou dopravou díky metru a tramvajím. Nová pěší lávka přímo propojuje nové budovy s Libeňským mostem, stanice metra Palmovka je proto vzdálena méně jak čtyři minuty chůze. Lokalita Palmovky nabízí kompletní občanskou vybavenost – školy, sportoviště, zdravotnická zařízení, poštu, divadlo, obchody nebo restaurace.

V kampusu DOCK se nyní dokončuje i nový relaxační park o rozloze jednoho hektaru, který nabídne odpočinek v zeleni s vodními prvky a lavičkami, ale i možnost sportovního vyžití například při venkovním fitness či lekcích jógy. Sportovci ocení i speciální běžeckou tartanovou dráhu okolo celého areálu, který je i napojen na městské cyklostezky vedoucí do centra města a do Troje. Samozřejmostí je zázemí v podobě sprch, šaten a míst pro umístění kol přímo v budově.

 

Celková podlahová plocha komerčního areálu DOCK IN činí přibližně 80 tisíc m2. Největší plochu obsadí kancelářské prostory, součástí areálu jsou ale i obchody, kavárny a restaurace.

 

Zdroj;// Crestyl