Komplex Czech River Garden II/III vyniká špičkovou architekturou, flexibilním uspořádáním prostoru a k jeho výrazným přednostem patří i vynikající poloha v blízkosti centra Prahy, pouhých 100 metrů od stanice metra Křižíkova.

Výborná poloha je příznačná i pro Palác Anděl, který se nachází jen několik minut od historického centra Prahy, v pěší vzdálenosti od několika zastávek MHD a nákupního centra Nový Smíchov. Budova o rozloze 14 630 m2 nabízí přístup k široké škále služeb včetně restaurací nebo obchodních prostor, disponuje flexibilním uspořádáním, samostatnými vstupy pro velké nájemce a možností pronájmu skladových prostor.

Wronia 31 je moderní patnáctipodlažní budova kombinující kancelářské prostory a služby, která se nachází v samém srdci obchodního centra Varšavy, v blízkosti stanice metra Rondo Daszyńskiego. Díky začlenění řady ekologických řešení získala tato kancelářská budova v roce 2019 i mezinárodní ocenění BREEAM.

„River Garden II/III a Palác Anděl jsou prvními kancelářskými budovami v České republice, které získaly certifikaci WiredScore, a to hned na úrovni Platinum. Toto vysoké hodnocení svědčí o technické efektivitě kancelářských budov a angažovanosti vlastníka, který se snaží nabídnout svým nájemcům co nejlepší prostředí. Za pozornost stojí i to, že všechny tři budovy, kterým bylo toto prestižní uznání uděleno, jsou v provozu již několik let. Ukazuje to, že i nemovitosti provozované již nějakou dobu mohou stále poskytovat nejmodernější technologická řešení, a tím dále rozvíjet svou konkurenceschopnost. Certifikace WiredScore slouží jako dokonalé měřítko ukazující, jak se mohou budovy v tomto ohledu neustále zlepšovat,“ zdůrazňuje Renata Hartle, ředitelka technologických řešení ve společnosti Colliers, která vedla tým certifikující tři kancelářské budovy společnosti LaSalle.

Proces certifikace WiredScore vychází z globálně definovaných standardů a zahrnuje dodržování přísných požadavků a poskytování nejlepších řešení v oblasti digitální konektivity, spolehlivosti a schopnosti zajistit i budoucí technologické požadavky. Platinová certifikace odráží nejen nejvyšší standardy budov, ale především vynikající kvalitu jejich kabelové infrastruktury i bezdrátové sítě a technologickou odolnost.

Experti ze společnosti Colliers provedli první certifikaci WiredScore ve střední a východní Evropě v roce 2022 pro kancelářskou budovu The Bridge ve Varšavě. Od té doby poskytli poradenské služby ve více než 20 procesech certifikace kancelářských budov v celém regionu střední a východní Evropy. Kromě toho pomáhají klientům s certifikací SmartScore, která potvrzuje technologickou vyspělost budovy s ohledem na udržitelnost, bezpečnost, nákladovou efektivitu a přístup k technologiím požadovaným v budoucnosti.