Oceněná budova DOCK IN FIVE nabízí v šesti patrech 21,5 tisíce m2 pronajímatelné plochy kanceláří ve vysokém standardu a obchodních prostor pro restaurace a služby. Administrativní budova svým stylem plně navazuje na předchozí etapy, autorem architektonického návrhu je kancelář Schindler Seko architekti. Objekt nabízí velké množství balkonů a teras s výhledy na marinu a klidovou zónu kolem dvou slepých ramen Vltavy. Budova je umístěna mezi Libeňským mostem a zbylou částí celého kampusu DOCK.

 

Komerční část DOCK IN měla celkem pět fází. Kanceláře přilákaly množství významných firem jako Saint-Gobain, Dáme jídlo, BNP Paribas Cardif Pojišťovna, ASSA ABLOY, LEGO Trading, Publicis, Henkel nebo Hornbach. Projekt DOCK byl stavěn v několika etapách a nabídl celkem 120 000 m2 komerčních i rezidenčních ploch. Součástí kampusu je i privátní jachtařský klub s marinou, park, restaurace, kavárny a další služby. Celkové náklady projektu dosáhly výše 7,5 miliardy korun.

 

Renomovaná odborná soutěž CIJ Awards je nejdéle pořádanou akcí v oblasti komerčních nemovitostí v České republice a v průběhu uplynulých 22 let se neustále vyvíjela, aby držela krok se změnami na místním, regionálním i mezinárodním trhu s nemovitostmi. Pořádá se v několika zemích regionu střední a východní Evropy.