Projekt je navržen tak, aby uspokojil potřeby nejen nájemců budovy, ale i široké veřejnosti. Za architektonickým zpracováním budovy, která od podzimu roste přímo u stanice metra linky C – Roztyly, stojí renomované architektonické studio Aulík Fišer architekti a investorem je Koncern Passerinvest, stavbu realizuje GEMO a.s. Projekt si klade za cíl poskytnout svým nájemcům inspirativní pracovní prostředí, ve kterém je radost se setkávat. První nájemce budova přivítá na začátku roku 2024. Kompletní vizualizaci projektu, možnosti pronájmu a bližší informace o celé lokalitě je možné shlédnout na webových stránkách www.roztylyplaza.cz.

 

„Jsem velmi ráda, že i v této době plné různých výzev se nám daří pokračovat v realizaci projektu Roztyly Plaza, kterým jsme loni na podzim započali náš záměr vedoucí k dlouhodobému a udržitelnému rozvoji pražských Roztyl.  Poptávka na trhu po kancelářích je solidní a již nyní registrujeme první vážné zájemce. Roztyly Plaza je ideální volbou zejména pro firmy, které chtějí vytvořit atraktivní pracovní prostředí s ohledem na well-being svých zaměstnanců,“ doplňuje Lenka Preslová, obchodní ředitelka Passerinvest Group, a.s.

 

 

Slavnostního poklepání se zúčastnili (na fotografii zprava): Jan Aulík, architekt, Radim Passer, CEO Passerinvest Group, Čestmír Šimůnek, projektový manažer Passerinvest Group a Miroslav Bouda, GEMO Olomouc.

 

 

 

Na fotografii: Aktuální pohled na výstavbu administrativní budovy Roztyly Plaza.