„Mít pod svou střechou právě Albatros Media je pro nás samozřejmě velkým úspěchem a uděláme vše pro to, aby se u nás novému nájemci dařilo a aby se jeho zaměstnanci cítili skvěle. Momentálně společně dokončujeme detailní specifikace budoucích kanceláří, které novému klientovi připravíme na míru dle jeho představ a požadavků,“ říká David Votřel, vedoucí asset managementu pro kancelářský segment v CPI Property Group.

 

„Jelikož se naše společnost neustále vyvíjí a sleduje nové trendy, chceme jít s dobou i co se týče pracovního zázemí. Na moderní kanceláře se proto velmi těšíme a věříme, že se našim zaměstnancům budou líbit a zejména, že se v nich budou dobře cítit. Spokojenost našich zaměstnanců je totiž pro nás klíčová,“ říká za společnost Albatros Media Libuše Kocanová, provozní a personální ředitelka.

Mayhouse je nová kancelářská budova v nejžádanější administrativní lokalitě na Praze 4, jen pár minut chůze od stanice metra Pražského povstání nebo Pankrác, která klade důraz na kanceláře umožňující nejmodernější přístup k práci. Na šesti nadzemních patrech a ploše 7 800 m2 nabízí nejen kancelářské prostory, ale i patřičné zázemí. Pro chvíle odpočinku mají všichni zaměstnanci přístup na venkovní střešní terasu s výhledem na pražské panorama. Nechybí ani coworkingová zóna či zázemí pro sportovce – fitness, cvičební sál nebo kolárna.

Budova, která vyplňuje proluku mezi dvěma domy na třídě 5. května, byla zkolaudována v květnu roku 2019 a v současné době mezi jeho nájemce patří společnosti 4finance IT a Zaplo Finance, členové globální finanční skupiny 4finance Group. Projekt Mayhouse spadá do portfolia realitní investiční skupiny CPI Property Group, která je největším vlastníkem kancelářských ploch v Praze.

O CPI Property Group

Skupina CPI Property Group je předním dlouhodobým vlastníkem výdělečných nemovitostí v České republice, Berlíně a regionu střední a východní Evropy. Ústředí skupina sídlí v Lucembursku a její akcie jsou kótovány na Frankfurtské burze cenných papírů. Skupina CPI Property Group („CPIPG“ nebo „Skupina“) vlastní a provozuje rozsáhlé, diverzifikované a kvalitní portfolio nemovitostí oceněné ke dni 30. června 2020 na 9,8 miliard €.