Developerská skupina Crestyl postaví první fázi kancelářského komplexu v Praze na Hagiboru ve spolupráci se společností EP Real Estate miliardáře Daniel Křetínského. 

„Pro nastartování výstavby u tak rozsáhlého projektu, jakým Hagibor je, jsme považovali za dobré sdílet riziko s dalším subjektem, který navíc může přinést i velkou škálu firem jako potenciální nájemce. Proto jsme se s EP Real Estate domluvili na partnerství pro první etapu kanceláří, která zahrnuje dvě administrativní budovy,“ řekl generální ředitel Crestylu Omar Koleilat.

Každý z partnerů má v první části projektu poloviční podíl. „EP má v oblasti nemovitostí velké ambice a uzavření partnerství v případě první kancelářské etapy Hagiboru je i potenciálním krokem k další spolupráci při jiných investicích,“ dodal šéf Crestylu.

Foto: Crestyl

 

Nová čtvrť na Hagiboru poblíž stanice metra Želivského nezahrne jen kanceláře, ale i byty a služby. Nová tvář lokality vzejde z architektonických studií Bogle Architects a Ian Bryan Architects. Na projektu spolupracuje také francouzský krajinář Michel Desvigne.

Celkovou investici do projektu odhaduje Crestyl na devět miliard korun.

 

Zdroj:// Seznam zprávy