„Lobby je ze všech stran prosklené a plné denního světla, takže výrazný artefakt zdobící vstupní halu do výšky dvou pater je patrný i při pohledu zvenčí. Stěny jsou obloženy bílým podbarveným sklem a společně s bílou mřížkou podhledu kontrastují s temně černou keramickou dlažbou a ozubeným soukolím. Recepční pult je umístěn po straně lobby tak, aby nechal vyniknout uměleckému dílu a zároveň návštěvníkům ponechal dostatek prostoru pro posezení mezi pilíři z pohledového betonu,“ komentuje Kateřina Holická, asset manažerka developera AFI Europe.

Elegantní a energeticky šetrná kancelářská věž se 17 300 m2 moderních kanceláří, které doplňuje prostor pro restauraci, sklady a podzemní parkoviště s kapacitou více než 300 stání, byla zkolaudována letos v září. Celkem 75 metrů vysoká budova disponuje střešní terasou, která je přístupná všem nájemcům a otevírá široký výhled do okolí včetně Pražského hradu. Objekt je součástí rozsáhlého areálu AFI City, který vzniká na 15hektrarového území a dohromady čítá 150 000 m2 kancelářských, obchodních a ubytovacích ploch. Nechybí ani rozsáhlý park s množstvím zeleně, upravenými chodníky, cyklostezkou a prostory k posezení.

O společnosti AFI EUROPE

AFI EUROPE Czech Republic je předním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí. V České republice společnost působí od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka, Tulipa Modřanská rokle a Tulipa City nebo logistický park D8 European Park.

Na poli kancelářských nemovitostí dosud realizovala tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park, AFI Karlín, AFI Vokovice a AFI City 1. V procesu výstavby je rozsáhlé portfolio nájemních bytů, které vyrostou v projektech Tulipa Karlín v Praze 8 a Tulipa Třebešín v Praze 3.

 

Zdroj:// Retrened