Pro návštěvníky především z řad nájemců byl připraven bohatý program zahrnující například degustaci výběrových piv značky AB-Imbev sídlící v Budově B, květinový workshop, virtuální realitu od společnosti Avatar nebo hudební vystoupení Pavla Calty či tria Tros Discotequos ve složení Jan Maxián, Jakub Prachař a Matěj Ruppert. V rámci akce byl také představen koncept sdílených kanceláří Fleksi, který se v Budově B otevře už v listopadu a nabídne zájemcům moderní coworkingové prostory pro práci i pořádání workshopů či akcí.

„Budova B byla poslední rekonstrukcí, kterou zbývalo dokončit, abychom ve svém portfoliu měli pouze špičkové kanceláře vybavené nejmodernějšími technologiemi, které zároveň splňují požadavky na udržitelnost. Součástí naší filosofie je zároveň budování kvalitního veřejného prostoru, proto jsme v rámci rekonstrukce vybudovali také otevřené atrium s dřevěným posezením, zelení a vodním prvkem a nové Náměstí Ellen G. Whiteové se vzrostlými stromy a tryskovou fontánou. Naším cílem je poskytnout nájemcům kvalitní zázemí, aby se u nás cítili příjemně v pracovní době i mimo ni,” vyjádřil se Vladimír Klouda, výkonný ředitel Passerinvest Group.

Rekonstrukce Budovy B je považována za velmi zdařilou i mezi odbornou veřejností, která budově udělila už několik cen. Budova B zvítězila v kategorii rekonstruovaných budov v prestižních soutěžích CIJ Awards a HOF Awards a prvenství získala také v soutěži Zelená střecha roku.