Integrovaná činnost propagace, marketingu a správy nemovitostí nebyla nikdy jednodušší. Online Real Assets pomáhají majitelům nemovitostí nebo jejich zástupcům sledovat a maximalizovat zisky z jejich aktiv a mezitím zlepšovat jejich vztah s nájemníky, akcionářemi a úřady.

Každý vlastník nemovitosti čelí při řízení portfolia 3 krokům a Online Real Assets nyní plně podporují každého z nich s nástrojem PropTech:

Za prvé, #NAJÍT NÁJEMNÍKY, musí uvést budovu na trh. V této digitalizované éře je trh virtuálním místem, kde se setkávají všechny silné značky nemovitostí a jejich klienti. Na tomto trhu je váš web vaším obrazem, takže Online Real Assets pomáhají nemovitostem „oblékat se pro úspěch“, maximalizovat potenciál jejich nejlepších atributů a zvládat jejich nedostatky a chovat se jako skutečný spin-doktor. Přizpůsobené webové stránky, služby brandingu a re-brandingu, jakož i PR kampaně jsou jen některé z nástrojů vysoce propracovaného procesu uspořádání.

Zadruhé, #UDRŽET NÁJEMNÍKY, musí si udržet nájemce. Plnou obsazeností vašich budov funkce účinného správce aktiv nekončí. Vaši klienti jsou nyní vašimi nájemci a mají speciální potřeby: transparentnost v komunikaci, bezchybný management zařízení a smysl pro komunitu. Online Real Assets zde přináší přidanou hodnotu nástroje nové generace, který spojuje své síly s Spaceflow ((https://spaceflow.io), komunitní aplikací pro šťastné nájemce, která funguje jako virtuální místo setkání a každodenní řídicí panel pro všechny lidi v objektu: nájemce a jejich zaměstnance, majitelé rezidenčních nemovitostí v areálu, poskytovatelé služeb a správci nemovitostí.

V neposlední řadě #SPRÁVA NÁJEMCŮ, správci aktiv potřebují maximalizovat zisky a udržet spokojenost svých akcionářů. Z tohoto důvodu se společnost Online Real Assets rozhodla uzavřít kruh v nabídce 360⁰ digitálních služeb vstupem do partnerství se společností Assetti (https://assetti.pro). Assetti pracuje jako digitální společník efektivního správce aktiv a je schopen shromáždit všechny finanční, právní, obchodní a technické údaje o nemovitostech v jejich portfoliu. Kromě mimořádně přátelského, ale vysoce profesionálního uživatelského rozhraní má Assetti všechny funkce, které jsou nezbytné pro udržení dobrého přehledu o aktivech, sledování trendů, nedostatků a příležitostí, jakož i podávání zpráv akcionářům a úřadům.

„Asseti je poslední část kruhu, nyní jsme schopni pomoci pronajímatelům a správcům aktiv najít, udržovat a nyní spravovat jejich nájemce a portfolia pomocí nejnovějších nástrojů ProTech,“ říká Vincent Vallois, spoluzakladatel Online Real Assets. S nejnovějšími a oceňovanými nástroji PropTech jsme schopni plně digitalizovat aktivity v oblasti nemovitostí a posunout trh střední a východní Evropy na další úroveň, což ulehčí pracovní zátěž hráčům v oblasti nemovitostí.