Vzhledem k novým omezením a bezpečnostním opatřením oznámeným úřady se Spaceflow stane cenným nástrojem pro interakci, komunikaci a informace pro nájemce SkyTower.

"Prožíváme období, ve kterém online připojení a komunikace nahrazují přímý kontakt mezi lidmi více než kdy jindy a způsob, jakým jsme byli zvyklí žít svůj život. Doufáme, že všichni naši nájemci využijí všechny výhody, které Spaceflow nabízí, a ujišťuji je, že vždy budeme myslet na řešení, která je podpoří a budou hrdí na to, že jsou součástí komunity SkyTower,“ uvedla Adriana Dragoescu, generální ředitelka RPHI Rumunsko, společnost, která vlastní SkyTower.

 

S pomocí Spaceflow budou moci zaměstnanci všech nájemců SkyTower komunikovat přímo mezi sebou, posílat nebo přijímat nabídky a informace, zapojit se do projektů spolutvůrčího vytváření, dobrovolnictví nebo do týmů sportovních soutěží. Zároveň budou pravidelně informováni o akcích pořádaných výhradně pro jejich komunitu.

Preferenční nabídky a slevy jsou také k dispozici ve službě Spaceflow u vybraných partnerů SkyTower. Jakmile se život vrátí do normálu, aplikace Spaceflow navíc nabízí výhodu funkce spolujízdy, která umožňuje několika obyvatelům budovy používat stejné auto pro dojíždění z domova - do kanceláře - domů, zařízení, které pomáhá optimalizovat den zaměstnance.

Spuštění Spaceflow také přináší vyhrazenou soutěž pro komunitu SkyTower. Zaměstnanci nájemců SkyTower mohou vyhrát 15 cen v losování tomboly 14. prosince, pokud se zaregistrují a použijí aplikaci do 11. prosince.