Avatar VR Park nabízí nezapomenutelné zážitky

Avatar VR Park nabízí širokou škálu herních atrakcí, které zaujmou nejen děti, ale i dospělé. Na ploše 500 m se rozkládá komplexní nabídka VR experience. Ve čtyřech herních světech je umístěno dvacet herních zařízení, jako jsou například single trenažéry a boxy, nebo velká multiplayer zóna určená až pro čtyři soutěživé hráče, kde je možné vyzkoušet oblíbenou „únikovku“ s rodinou nebo střílečku s kolegy. Návštěvníci mohou prožít také nezapomenutelný zážitek na adrenalinovém seskoku z mrakodrapu, nebo při letu nad ikonickými stavbami naší planety v těle orla.

A8000 - Budova G v pražském BB Centru

A8000 – Budova G v pražském BB Centru

„Brumlovka je ideálním místem pro náš VR Park, protože náš koncept přesně zapadá do tohoto moderního prostředí a zároveň zde sídlí mnoho společností, které s příchodem Avatar VR Parku mají možnost pořádat nezapomenutelné teambuildingové akce nebo se k nám přijít po práci odreagovat od reálného světa a všedních starostí. Výhodná je i lokalita, která je dobře dostupná městskou hromadnou dopravou i svým napojením na Pražský okruh a dálnici D1,“ uvedl Dan Broulík, jednatel společnosti Avatar VR media.

VR Park je možné navštívit každý všední den v odpoledních a večerních hodinách či o víkendech. Tento typ zábavy je vhodný pro celou rodinu a samozřejmostí jsou i dárkové poukazy, které potěší každého nadšence adrenalinu a zábavy.

„Virtuální realita a její možnosti se neustále posouvají dopředu a stávají se nedílnou součástí našich životů. Avatar VR Park patří v oblasti VR experience ke špičce a nabízí zábavné volnočasové aktivity pro děti i dospělé. Je proto skvělým doplněním služeb v našem areálu a věříme, že se stane dalším důvodem, proč Brumlovku navštívit a využít neustále se rozrůstající nabídku obchodů a služeb, kterou zde můžete najít,“ říká Lenka Preslová, vedoucí obchodního oddělení Koncernu Passerinvest.